Ingrid en Corné van Stokkom
Franchisenemer sinds 1995
Welkoop Hattem
1700 m2 winkeloppervlakte

Van 240 m2 naar 1700m2 een dorp verderop.

Met boerenroots naar de hotelschool.

Ik ben opgegroeid in Biddinghuizen op de Boerderij. Mijn broer is nog altijd boer en ik heb dan ook veel affiniteit met het boerenleven. Zelf heb ik de Hotelschool gedaan. Geen Retail en ook geen agrarische opleiding, maar wel een opleiding waarbij gastvrijheid de hoofdrol speelt. Iets dat nog steeds dagelijks in mijn werk terug komt. Onze klanten zo goed mogelijk helpen zit in mijn dna!

In 1995 startten mijn man Corné en ik een Welkoop winkel in Wezep. We begonnen in een klein pand van 240m2. Dit hebben we door de jaren heen uitgebreid tot 920m2. Maar een oud pand, blijft een oud pand. Toen wij in 2019 de kans kregen om een pand van Groenrijk een dorp verderop in Hattem over te nemen, hoefden we niet lang na te denken. Een flinke verbouwing volgde en in maart 2020 openden wij onze splinternieuwe winkel van 1700 m2 in Hattem.

Mensen uit Zwolle komen speciaal naar ons toe. Hier worden we tenminste persoonlijk aangesproken. Er wordt iets tegen ons gezegd.

Vaste klanten vonden de verhuizing naar een dorp 3 km verderop eerst maar niets, maar eenmaal open waren ze super enthousiast. Ook nieuwe klanten uit de wijde omgeving weten ons te vinden. Uit Elburg, Oldebroek, Wezep, Heerde, Zwolle, Kampen… Overal komen ze vandaan. 

We zijn veelzijdig, maar zonder toeters en bellen. Dat maakt ons uniek.

Altijd een oplossing.

Welkoop is een formule waar klanten die het nergens anders hebben kunnen vinden, het toch vinden. Niet omdat we het altijd op voorraad hebben of in ons assortiment, maar omdat onze medewerkers áltijd zorgen voor een oplossing.

Makkelijk parkeren en een goede service waardoor die zware zak voer zo in de auto ligt.

Geen roltrap en geen gedwongen looproute. Makkelijk parkeren en een goede service waardoor die zware zak voer zo in de auto ligt. Onze dierafdeling is onze backbone. Ik ben dan ook zuinig op mijn personeel. Mijn medewerkers op de afdeling dier kennen de verschillende hondenrassen en weten exact welke hond welke voeding en verzorging nodig heeft. Dat onderscheid ons. 

Vroeger en nu.

Ik draai al een tijdje mee en heb de mooie ontwikkelingen van Welkoop allemaal meegemaakt. Ik geloof in onze regionale kracht. Als ondernemer moet je blijven kijken naar de toekomst. Ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt in 2020 door te gaan voor groei. Ook jongere doelgroepen weten ons nu te vinden en maken er een uitje van om met de kinderen naar onze winkel te gaan. 

Aardappelschilwedstrijden en een melktappunt.

Ik kijk terug op mooie tijden waarin we aardappelschilwedstrijden organiseerden en een melktappunt in de winkel hadden. Ik kijk vooruit en heb veel vertrouwen in de koers van Welkoop waarin we gaan voor het allerbeste advies en de beste service op een verfrissende manier, passend bij deze tijd!

Ook Franchisenemer worden?

Sta jij met je voeten in de klei en heb je serieuze interesse in het starten van een Welkoop winkel of wil je de mogelijkheden bespreken met betrekking tot een pand dat je tot je beschikking hebt? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.