Ondernemen binnen onze Formule.

Ondernemen bij Welkoop betekent ondernemen in het groen en met het groen. We zoeken ondernemers met een ondernemersgeest die onze formule uitdragen en geloven in onze strategie. Kritische meedenkers die helpen om onze formule verder te laten groeien!

Jij:

1. Hebt passie voor tuin en dier.

Of je nou een eigen Welkoop winkel hebt, Bedrijfsleider bent of een bijbaan hebt bij Welkoop. Één ding hebben we gemeen. Allemaal hebben we passie voor tuin & dier. Want alleen vanuit passie kunnen wij het beste advies en service geven.

2. Bent een echte regionale ondernemer.

Een succesvolle ondernemer, heeft binding met zijn of haar regio. Als franchisenemer ben je daarom idealiter woonachtig in de plaats waar je een winkel opent. Je bent een netwerker en bent betrokken bij lokale intiatieven.

3. Bent een goede leider.

Je bent naast ondernemer, een goede leider waarbij samenwerken voorop staat. Je draagt de Welkoop strategie uit en enthousiasmeert je team. Je bent coachend en inspirerend.

4. Bent klant- en kwaliteit gericht.

Wij geven onze klanten het allerbeste advies en een goede service. Als ondernemer moet dit dan ook in jouw dna zitten. Jij maakt het verschil met jouw team en ademt Welkoop.

5. Kan super goed plannen en organiseren.

Je bepaalt doelen en prioriteiten en neemt je team hier in mee. Ieder seizoen vraagt wat anders en sneeuw in het begin van de lente vraagt een creatieve aanpak van jou!

6. Bent resultaatgericht.

Samen gaan we voor het beste resultaat. Goede resultaten voor onze klanten, voor jou als ondernemer, en voor de Welkoop holding.

7. Financieel.

Als je ondernemer wil worden bij Welkoop betekent het dat je financieel in staat moet zijn om dit te kunnen. We hanteren deze vuistregel. 

We vragen een eigen vermogen van 25% van de financieringsbehoefte met een minimum van €90.000,-. Omdat je profiteert van een compleet uitgedachte succesformule hanteren we een entreefee van €10.000,-.

Meer informatie?

Sta jij met je voeten in de klei en heb je serieuze interesse in het starten van een Welkoop winkel of wil je de mogelijkheden bespreken met betrekking tot een pand dat je tot je beschikking hebt? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.