Gezonde wortels.

Lekker bezig zijn met je buiten- en beestenboel. Steeds meer mensen ontdekken dat dat gelukkig maakt. En dat is natuurlijk goed nieuws voor Welkoop.

Door onze goede producten, maar vooral door de goede service en ons nuchtere karakter, zijn we de afgelopen jaren al flink gegroeid. Dat zijn gezonde wortels om op door te groeien. We willen meer winkels, verspreid over heel Nederland én meer consumenten aanspreken. Ook jonge gezinnen en mensen met een kleinere tuin of balkon.

Hoe zijn we georganiseerd.

Onze winkels.

We zijn behulpzaam.

We zijn vriendelijke, proactieve doeners, die met een aanstekelijk enthousiasme iedereen helpen. 

We zijn deskundig.

We hebben de kennis en expertise om iedereen de beste praktische oplossingen te bieden. 

We zijn authentiek.

We zijn eerlijk en nuchter. Staan met beide benen op de grond. 

We zijn dichtbij & verbonden.

We zijn voor iedereen makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Onze winkels zijn sterk lokaal geworteld.

Ons doel. Dé landelijke omnichannel retailer worden voor tuin en dier.

We willen de eerste retailer voor tuin en dier zijn waar mensen aan denken. In heel Nederland. Niet alleen vandaag. Maar ook morgen. Voor bestaande én nieuwe klanten. Via al onze kanalen, omnichannel. Dat vereist dat al onze kanalen, offline en online, actief met elkaar samenwerken. Zodat klanten ons altijd op dezelfde manier ervaren. Of ze nu iemand in één van onze winkels spreken of via de klantenservice, online bij ons shoppen, onze nieuwsbrief lezen of ons op televisie tegenkomen.

Fullservice vanuit Apeldoorn.

Welkoop is een fullservice organisatie. Vanuit ons splinternieuwe servicekantoor in Apeldoorn Noord worden alle winkels ondersteund door de afdelingen: Bouw & Winkelbouw, Category Management, Finance, Formule, HR, IT, Klantenservice, Marketing, Operations, Recruitment, Spacemanagement en Supply Chain.

Onze afdeling Retailmanagement maakt de verbinding tussen ons servicekantoor en de winkels. Samen steken we ons handen uit de mouwen en zorgen we er voor dat onze klanten elke dag zo goed mogelijk geholpen worden!

Ons distributiecentrum.

Vanuit ons splinternieuwe ditributiecentrum dat aansluit op ons Servicekantoor in Apeldoorn Noord, bevoorraden we alle winkels. 

Ons Distributiecentrum heeft een oppervlakte van 24.000 m2. Welkoop heeft circa 35.000 bestelbare producten waarvan 12.000 artikelen onderdeel uit maken van ons schappenplan. Ruim 70 medewerkers zorgen er voor dat elke winkel goed én op tijd wordt bevoorraad. 

Meer informatie?

Sta jij met je voeten in de klei en heb je serieuze interesse in het starten van een Welkoop winkel of wil je de mogelijkheden bespreken met betrekking tot een pand dat je tot je beschikking hebt? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.